Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.83
Б 20
.
Технологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів із інуліновмісної сировини з використанням кріодеструкції та механоактивації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів : захищена 28.12.2018 / К. С. Балабай ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19

УДК
664.83
635.24
613.292

Кл.слова (ненормированные): кріодеструкція -- механоактивація -- кріогенне "шокове" заморожування -- заморожування -- дрібнодисперсне подрібнення -- пребіотичні речовини -- топінамбур -- добавки -- оздоровчі продукти -- криодеструкция -- механоактивация -- криогенное "шоковое" замораживание -- замораживание -- мелкодисперсное измельчение -- пребиотические вещества -- топинамбур -- оздоровительные продукты -- cryodestruction -- mechanical activation -- cryogenic "shock" freezing -- freezing -- finedispersed grinding -- prebiotic substances -- topinambour -- additives -- health-improving products --
Доп. точки доступа: