Наукове обґрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 05.06.2002 / В. Г. Топольник ; наук. конс. О. С. Ратушний ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 34 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26071 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25-31
УДК
664
641.5
658.562
001.891
Кл.слова (ненормированные): система -- сировина -- готова продукція -- обладнання -- обробка -- властивості -- кількісні показники -- якість -- сырье -- готовая продукция -- оборудование -- обработка -- свойства -- количественные показатели -- качество -- system -- raw -- the finished production -- equipment -- processing -- characteristics -- qualitative quality index -- Доп. точки доступа: Ратушний, Олександр Сергійович\наук. конс.\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування