Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.871
Л 63
.
Розробка технології соусів із дикорослих та культивованих ягід з йодовміщуючими добавками [Текст] : анотація дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Технічні науки : захищена 22.12.2021 / Т. С. Листопад ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 14 с. - Бібліогр.: с. 5-10. - Б. ц.

УДК
664.871
634.74

Кл.слова (ненормированные): дикорослі ягоди -- культивовані ягоди -- водоростева сировина -- пастеризовані соуси -- іч- спектроскопія -- показники якості -- показники безпечності -- харчова цінність -- дикорастущие ягоды -- культивированные ягоды -- водорослевое сырье -- пастеризованные соусы -- ик-спектроскопия -- показатели качества -- показатели безопасности -- пищевая ценность -- wild berries -- cultivated berries -- seaweed raw materials -- pasteurized sauces -- ir-spectroscopy -- quality indicators -- safety indicators -- nutritional value --
Доп. точки доступа: