Удосконалення технології здобного печива, збагаченого на кальцій, шляхом використання добавок білково-мінеральних [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології : захищена 21.12.2021 / І. П. Холобцева ; наук. керівники: М. Л. Серік, О. В. Самохвалова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2021. - 260 с. - Бібліогр.: с. 10-13, 165-197. - Б. ц.
Додатки: с. 198-260. Анотація прилагається: 12 с.
УДК
664.683
664.48
Ключові слова: здобне пісочно-відсадне печиво -- борошняні кондитерські вироби -- добавки білково-мінеральні -- сполуки кальцію -- емульсія -- показники якості -- харчова цінність -- сдобное песочно-отсадное печенье -- мучные кондитерские изделия -- добавки белково-минеральные -- соединения кальция -- эмульсия -- показатели качества -- пищевая ценность -- butter sand-deposit cookies -- flour confectionery -- protein-mineral additives -- calcium compounds -- emulsion -- quality indicators -- nutritional value -- Додаткові точки доступу: Серік, Максим Леонідович\наук. керівник\ Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\ Держ. біотехнол. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)