Рентабельність підприємств громадського харчування в умовах інфляції [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 / Т. Б. Кушнір ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 1997. - 17 с. - Б. ц.
УДК
642.5.024.3/.5
658.155
338.5
Ключові слова: громадське харчування -- інфляція -- рентабельність -- общественное питание -- инфляция -- рентабельность -- catering -- inflation -- profitability -- Анотація: Дисертаційна робота містить дослідження тенденції розвитку показників рентабельності підприємств комунального харчування за умов інфляції. Розроблено комплексну систему показників рентабельності, яка відповідає різноманітним інтересам та цілям споживачів інформації; моделі показників рентабельності, що виражають взаємозв'язок їх значень із інфляційними факторами; методика виділення інфляційної складової кінцевого фінансового результату діяльності; методика планування рентабельності з урахуванням специфіки галузі, особливостей конкретного підприємства та темпів розвитку інфляції. Додаткові точки доступу: Харків. держ. акад. технології та орг. харчування