Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 05.07.2006 / Ю. І. Данчук ; наук. керівник В. О. Ромоданова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц.
УДК
637.1
Ключові слова: соєве молоко -- молочно-соєва суміш -- комбінований білковий згусток -- технологічні особливості -- молочнокислі бактерії -- біологічна цінність -- фракційний склад продукту -- білковий продукт -- соевое молоко -- молочно-соевая смесь -- комбинированный белковый сгусток -- молочнокислые бактерии -- технологические особенности -- биологическая ценность -- фракционный состав продукта -- белковый продукт -- soya-based milk -- lactic-soya blend -- combined protein curd -- technological features -- lactic-acid bacterium -- biological value -- fractional composition product -- protein product -- Додаткові точки доступу: Ромоданова, Валентина Олександрівна\наук. керівник\ Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)