Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.1
Д 19
.
Розробка технології молочно-соєвих продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 05.07.2006 / Ю. І. Данчук ; наук. керівник В. О. Ромоданова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц.

УДК
637.1

Ключові слова: соєве молоко -- молочно-соєва суміш -- комбінований білковий згусток -- технологічні особливості -- молочнокислі бактерії -- біологічна цінність -- фракційний склад продукту -- білковий продукт -- соевое молоко -- молочно-соевая смесь -- комбинированный белковый сгусток -- молочнокислые бактерии -- технологические особенности -- биологическая ценность -- фракционный состав продукта -- белковый продукт -- soya-based milk -- lactic-soya blend -- combined protein curd -- technological features -- lactic-acid bacterium -- biological value -- fractional composition product -- protein product --
Додаткові точки доступу: