Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.8
К 21
.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Технологія продуктів харчування : захищена 18.05.2012 / Т. В. Карбівнича ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17

УДК
664.8

Кл.слова (ненормированные): борщова заправка -- теплова обробка -- підсушування -- заморожування -- термічна зворотність -- товарознавча оцінка -- борщевая заправка -- тепловая обработка -- подсушка -- замораживание -- термическая возвратность -- товароведческая оценка --
Доп. точки доступа: