Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння : захищена 29.05.2013 / О. С. Ковальова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2013. - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19
УДК
663.432
Кл.слова (ненормированные): солод -- плазмохімічно активована вода -- зерновий матеріал -- ячмінь -- солодорощення -- інтенсифікація -- плазмохимически активированная вода -- зерновой материал -- ячмень -- солодорощение -- интенсификация -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)