Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.432
К 56
.
Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.05 Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння : захищена 29.05.2013 / О. С. Ковальова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 16-19

УДК
663.432

Кл.слова (ненормированные): солод -- плазмохімічно активована вода -- зерновий матеріал -- ячмінь -- солодорощення -- інтенсифікація -- плазмохимически активированная вода -- зерновой материал -- ячмень -- солодорощение -- интенсификация --
Доп. точки доступа: