Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст
Загальні відомості
Примірники
Навчальний процес
Файли
>
664.871
Ж 76
Жмудь , Альона Вікторівна
.
Розробка технології соусів-дресингів
[Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / А. В. Жмудь . -
Одеса : [б. в.]
,
2012
. -
20
с. - Б. ц.
УДК
664.871
641.887
612.392.5-022.45
Ключові слова:
гідроколоїди
--
рослинна сировина
--
соуси
--
соуси-дресинги
--
гидроколлоиды
--
растительное сырье
--
соусы
--
соусы-дрессинги
--
hydrocolloids
--
vegetable raw materials
--
sauces
--
sauces and dressings
--
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333)
1
1
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
#
Тип
Назва
Посилання