Економічне вимірювання резервів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 24.05.2013 / Н. О. Зайцева ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
338.439
339.137.2
Кл.слова (ненормированные): конкуренція -- конкурентоспроможність підприємства -- резерви -- методи вимірювання -- багатовимірні статистичні методи -- статистичні методи -- виноробна промисловість -- конкуренция -- конкурентоспособность предприятия -- резервы -- методы измерения -- многомерные статистические методы -- статистические методы -- винодельческая промышленность -- competition -- competitiveness of an enterprise -- reserves -- methods of enterprise competitiveness -- competitiveness measurement -- multivariate statistical methods -- wine industry -- Доп. точки доступа: Одес. нац. екон. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)