Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

641.53.09
Б 63
.
Розробка апарата для термостатування готових страв з проміжним кремнійорганічним теплоносієм для малих підприємств харчування [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Е. В. Білецький ; наук. керівник П. Л. Пахомов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 16 с. - Б. ц.

УДК
641.53.09
641.521

Ключові слова: кремнійорганічний теплоносій -- марміт -- непрямий обігрів -- термостатування готових страв -- числові методи -- кремнийорганический теплооноситель -- мармит -- непрямой обогрев -- термостатирование готовых блюд -- числовые методы -- organosilicon coolant -- marmite -- indirect heating -- thermostating of ready meals -- numerical methods --
Анотація:
Дисертацію присвячено питанням розробки прогресивних апаратів для термостатування готових страв з підвищеною надійністю порівняно з існуючими мармітами. У дисертації розроблено новий метод обігріву водяної ванни апарату високотемпературним кремнійорганічним теплоносієм, який циркулює в системі обігріву за допомогою насоса та підтримується при робочій температурі газового пальника. Встановлено, що шляхом вибору раціонального режиму перебігу теплоносія в системі циркуляції апарату можна уникнути надмірного перегріву теплоносія та стінки змійовика обігріву ванни і завдяки цьому забезпечити тривалий термін безперебійної експлуатації апарату. Запропоновано чисельні методи аналізу температурного режиму роботи та конструктивне рішення розробленого апарату для термостатування готових страв. Основні результати роботи знайшли промислове застосування на малих підприємствах харчування, що реалізують готові страви споживачам.
Додаткові точки доступу: