Формування споживних властивостей нових видів паковання для фруктових та овочевих паст і соусів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 16.04.2013 / О. С. Круглова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
621.798
664.849
Кл.слова (ненормированные): хітозан -- плівка -- бактеріостатичність -- комбінований матеріал -- пакувальний матеріал -- показники якості -- фруктові пасти -- фруктові соуси -- овочеві пасти -- овочеві соуси -- хитозан -- пленка -- бактериостатичность -- комбинированный материал -- упаковочный материал -- показатели качества -- фруктовые пасты -- фруктовые соусы -- овощные пасты -- овощные соусы -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)