Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 29.05.2019 / А. О. Геліх ; наук. керівник Т. М. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54536 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-17. - Б. ц.
УДК
637.56'87/'88
664.957.1
Кл.слова (ненормированные): прісноводні молюски -- род anodonta -- м'яке тіло молюсків -- напівфабрикат з молюска -- повноцінний білок -- кулінарні вироби -- гідробіонти -- варено-заморожені напівфабрикати -- пресноводные моллюски -- мягкое тело моллюсков -- полуфабрикат из моллюска -- полноценный белок -- кулинарные изделия -- гидробионты -- варено-замороженные полуфабрикаты -- freshwater mussels -- genus anodonta -- soft body of the mussels -- semi-finished product of mussel -- full protein -- cooking products -- hydrobionts -- boiled-frozen semi-finished products -- Доп. точки доступа: Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі