Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.683
Б 87
.
Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 11.12.2019 / Т. М. Брикова ; наук. керівник Н. В. Гревцева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21. - Б. ц.

УДК
664.683
663.26

Кл.слова (ненормированные): печиво здобне -- виноградні вичавки -- порошок з виноградних кісточок -- порошок з виноградних шкірочок -- поліфеноли -- антиоксиданти -- печенье сдобное -- виноградные выжимки -- порошок из виноградных косточек -- порошок из виноградных шкурок -- полифенолы -- антиоксиданты -- butter biscuits -- grape pomace -- grapeseed powders -- grapeskin powder -- polyphenols -- anti-oxidants --
Доп. точки доступа: