Технологія здобного печива з використанням порошків із виноградних вичавків [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 11.12.2019 / Т. М. Брикова ; наук. керівник Н. В. Гревцева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 24 с. - Бібліогр.: с. 17-21. - Б. ц.
УДК
664.683
663.26
Кл.слова (ненормированные): печиво здобне -- виноградні вичавки -- порошок з виноградних кісточок -- порошок з виноградних шкірочок -- поліфеноли -- антиоксиданти -- печенье сдобное -- виноградные выжимки -- порошок из виноградных косточек -- порошок из виноградных шкурок -- полифенолы -- антиоксиданты -- butter biscuits -- grape pomace -- grapeseed powders -- grapeskin powder -- polyphenols -- anti-oxidants -- Доп. точки доступа: Гревцева, Наталія Вячеславівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)