Удосконалення технологіїї хліба житньо-пшеничного з використанням шротів зародків зернових культур та плодів шипшини [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня доктора філософії : за спец. 181 Харчові технології / Н. В. Лапицька ; наук. керівники: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 245 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34737 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 8-12, 146-180. - Б. ц.
Додатки: с. 181-245
УДК
664.662
664.663
Кл.слова (ненормированные): хліб житньо-пшеничний -- шрот зародків пшениці -- шрот зародків вівса -- шрот плодів шипшини -- харчова цінність -- процеси дозрівання тіста -- показники якості хліба -- хлеб ржано-пшеничный -- шрот зародышей пшеницы -- шрот зародышей овса -- шрот плодов шиповника -- пищевая ценность -- процессы созревания теста -- показатели качества хлеба -- rye-wheat bread -- wheat germ meal -- oat germ meal -- rosehips meal -- nutritional value -- dough ripening processes -- bread quality indicators -- Доп. точки доступа: Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\ Олійник, Світлана Георгіївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі