Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство / І. В. Дідик ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2003. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.8.004.4
Кл.слова (ненормированные): антиоксиданти -- збереженість харчових продуктів -- крекер -- нетрадиційна сировина -- споживні властивості -- антиоксиданты -- сохранность пищевых продуктов -- нетрадиционное сырье -- потребительские свойства -- antioxidants -- preservation of food products -- cracker -- unconventional raw materials -- consumption properties -- Аннотация: Показано можливість використання гречаного борошна, зародкових пшеничних пластівців, м'яти перцевої, цикорію, мускатного горіха для виробництва крекерів. Доп. точки доступа: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т