Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 27.05.2004 / Т. В. Бреславець ; наук. керівник Л. М. Крайнюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2004. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31276 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-15
УДК
641.51/.54
637.56
664.959.2
Кл.слова (ненормированные): білкові ізоляти -- альгінат -- кріоструктурування -- структуровані аналоги -- рибне філе -- кулінарна продукція -- белковые изоляты -- альгинат -- криоструктурирование -- структурированные аналоги -- рыбное филе -- кулинарная продукция -- protein isolate -- alginate -- kriostructuration -- structure analogues -- fish fillet -- culinary products -- Доп. точки доступа: Крайнюк, Людмила Миколаївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі