Розробка технології сортового помелу пшениці з використанням процесу лущення зерна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 15.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур : захищена 25.10.2013 / М. О. Ковальов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2013. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
664.71
633.11
Кл.слова (ненормированные): зерно пшениці -- лущення зерна -- технологічні властивості -- етап крупоутворення -- борошно пшеничне -- зерно пшеницы -- шелушение зерна -- технологические свойства -- этап крупообразования -- мука пшеничная -- Доп. точки доступа: Одес. нац. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)