Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

642.5
С 29
.
Ефективність регіонального управління громадським харчуванням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг / В. М. Селютін ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Б. ц.

УДК
642.5
65.011.46

Ключові слова: громадське харчування -- стратегічний розвиток -- общественное питание -- стратегическое развитие -- catering -- strategic development --
Анотація:
Дисертаційна робота містить теоретичні узагальнення та нові методичні підходи до оцінки та прогнозування ефективності регіонального управління громадським харчуванням. Визначені шляхи удосконалення регіонального управління громадським харчуванням, які враховують групи соціальних та економічних задач; проведено дослідження інформаційного ринку в ринковій економічній системі, виявлені підходи до створення та розвитку системи інформаційної взаємодії підприємств громадського харчування з регіональними органами управління; розроблена та апробована методика оцінки ефективності регіонального управління підприємствами галузі; розроблена методика мотивації підприємницької активності працівників управління підприємствами громадського харчування.
Додаткові точки доступу: