Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 07.05.2014 / Ю. М. Ткачук ; наук. керівник В. Ф. Доценко ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18
УДК
664.665
Кл.слова (ненормированные): казеїн -- альбумін -- технологічні властивості -- мікробіологічні процеси -- біохімічні процеси -- бездріжджовий напівфабрикат -- тісто -- хлібобулочні вироби -- технологія -- рецептури -- біологічна цінність -- казеин -- альбумин -- технологические свойства -- микробиологические процессы -- биохимические процессы -- бездрожжевой полуфабрикат -- тесто -- хлебобулочные изделия -- технология -- рецептуры -- биологическая ценность -- casein -- albumin -- technological properties -- microbiological processes -- biochemical processes -- non-yeast semi-finished product -- dough -- bread products -- technology -- recipes -- biological value -- Доп. точки доступа: Доценко, Віктор Федорович\наук. керівник\ Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)