Облік і аналіз прибутку підприємств громадського харчування [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.06.04 Бухгалтерський облік, аналіз і аудит : захищена 27.06.2003 / Г. С. Дергільова ; наук. керівник В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 17 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40512 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-14. - Б. ц.
УДК
657.44
640.5
Кл.слова (ненормированные): прибуток -- рентабельність -- громадське харчування -- облік -- аналіз -- прогнозування -- прибыль -- рентабельность -- общественное питание -- учет -- анализ -- прогнозирование -- profit -- profitability -- public catering -- account -- analysis -- forecasting -- Доп. точки доступа: Оспіщев , Віктор Іванович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі