Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Я. С. Медведовський ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2003. - 17 с. - Б. ц.
УДК
658.62
664
Ключові слова: антиоксидантні властивості -- біологічна цінність -- екстракти -- м'ясні фарші -- паштети -- соєвий текстурат -- фарші -- харчова цінність -- антиоксидантные свойства -- биологическая ценность -- экстракты -- мясные фарши -- паштеты -- соевый текстурат -- фарши -- пищевая ценность -- antioxidant properties -- biological value -- extracts -- minced meat -- soy texturate -- minced meat -- pates -- nutritional value -- Анотація: Доведено доцільність використання "Біовіту", соєвого текстурату та екстрактів лікарських рослин у складі м'ясних фаршевих виробів. Розроблена нормативна документація на нові види комбінованих м'ясних продуктів сприятиме впровадженню розробок у виробництво в системі харчової промисловості та ресторванного господарства. Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т