Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.66
С 59
.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екстрактів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів : захищена 21.03.2013 / Н. Ю. Соколова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17

УДК
664.66

Кл.слова (ненормированные): хміль -- хмелеві екстракти -- активація пресованих дріжджів -- концентрована закваска -- молочнокисла закваска -- хлібобулочні вироби -- хмель -- хмельевые экстракты -- активация прессованных дрожжей -- концентрированная закваска -- молочнокислая закваска -- хлебобулочные изделия --
Доп. точки доступа: