Забезпечення конкурентних переваг підприємств за умов відкритості національного ринку [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / Ю. М. Туніцька ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2009. - 22 с. - Б. ц.
УДК
33.009.12
Ключові слова: конкурентоспроможність -- оцінка діяльності -- переробка молока -- виробництво сира -- харчові підприємства -- конкурентоспособность -- оценка деятельности -- переработка молока -- производство сыра -- пищевые предприятия -- competitiveness -- performance evaluation -- milk processing -- cheese production -- food enterprises -- Анотація: У дисертації, на основі концептуальних прнципів формування конкурентних переваг, властивостей та чинників, що їх визначають, розроблено цілісну методику оцінки конкурентних переваг вітчизняних підприємств з переробки молока та виробництва сиру, які працюють в умовах висококонкурентних внутрішнього та зовнішнього ринків. Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т