Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 18.04.2003 / І. В. Лебединець ; наук. керівник В. М. Михайлов ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2003. - 21 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26193 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
641.521
641.53.092
Кл.слова (ненормированные): інфрачервоне випромінювання -- пароповітряне середовище -- апарат -- комбінований спосіб -- м’ясорослинні січені вироби -- инфракрасное излучение -- паровоздушная среда -- аппарат -- комбинированный способ -- мясорастительные рубленные изделия -- infrared radiation -- steamy-aerial environment -- apparatus -- combined method -- meat and plant chopped product -- Доп. точки доступа: Михайлов, Валерій Михайлович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі