Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 16.12.2016 / В. В. Колесник ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31308 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-19. - Б. ц.
УДК
663.551.5
663.83
663.63
Кл.слова (ненормированные): настоянки -- спирт етиловий -- вода підготовлена -- спиртові морси -- спиртові настої -- токсичний ефект -- безпечність -- споживні властивості -- настойки -- спирт этиловый -- вода подготовленная -- спиртовые морсы -- спиртовые настои -- токсический эффект -- безопасность -- потребительские свойства -- tincture -- ethyl alcohol -- prepared water -- alcoholic fruit drinks -- alcoholic tinctures -- toxicity -- safety -- consumer properties -- Доп. точки доступа: Головко, Микола Павлович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі