Удосконалення технології мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 26.12.2012 / Н. Ф. Туз ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
664.858
Кл.слова (ненормированные): агар -- кріас-порошки -- чорноплідна горобина -- суцвіття нагідок -- листя кропиви -- екстракти кріас-порошків -- драглі агару -- раціональні концентрації -- желейний мармелад -- хімічний склад -- біологічна цінність -- криас-порошки -- черноплодная рябина -- соцветия календулы -- листья крапивы -- экстракты криас-порошков -- дрожащие агара -- рациональные концентрации -- желейный мармелад -- химический состав -- биологическая ценность -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)