Підвищення ефективності нагнітання тіста обертовими валками у формувальній машині [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 16.11.2018 / А. В. Деркач ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], 2018. - 26 с. - Бібліогр.: с. 17-22
УДК
664.653.4.05
Кл.слова (ненормированные): тісто -- теплообмін -- валкові робочі органи -- в'язке тертя -- обробка -- цикл -- тесто -- теплообмен -- валковые рабочие органы -- вязкое трение -- обработка -- dough -- heat transfer -- shafts working bodies -- viscous friction -- treatment -- cycle -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)