Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.653.4.05
Д 36
.
Підвищення ефективності нагнітання тіста обертовими валками у формувальній машині [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 16.11.2018 / А. В. Деркач ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : [б. в.], . - 26 с. - Бібліогр.: с. 17-22

УДК
664.653.4.05

Кл.слова (ненормированные): тісто -- теплообмін -- валкові робочі органи -- в'язке тертя -- обробка -- цикл -- тесто -- теплообмен -- валковые рабочие органы -- вязкое трение -- обработка -- dough -- heat transfer -- shafts working bodies -- viscous friction -- treatment -- cycle --
Доп. точки доступа: