Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.131.5
К 78
.
Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 10.04.2014 / Н. В. Кравченко ; наук. керівник В. А. Гніцевич ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18

УДК
637.131.5
664.136

Кл.слова (ненормированные): знежирене молоко -- екстракт кореня солодки -- сапоніни -- солодкі страви -- піноутворювальна здатність -- стійкість піни -- обезжиренное молоко -- экстракт корня солодки -- сапонины -- сладкие блюда -- пенообразующая способность -- стойкость пены -- fat-free milk -- extract from licorice root -- saponins -- sweet dishes -- foaming capacity -- foam stability --
Доп. точки доступа: