Технологія напівфабрикату для солодких страв на основі знежиреного молока та кореня солодки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 10.04.2014 / Н. В. Кравченко ; наук. керівник В. А. Гніцевич ; Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.], 2014. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-18
УДК
637.131.5
664.136
Кл.слова (ненормированные): знежирене молоко -- екстракт кореня солодки -- сапоніни -- солодкі страви -- піноутворювальна здатність -- стійкість піни -- обезжиренное молоко -- экстракт корня солодки -- сапонины -- сладкие блюда -- пенообразующая способность -- стойкость пены -- fat-free milk -- extract from licorice root -- saponins -- sweet dishes -- foaming capacity -- foam stability -- Доп. точки доступа: Гніцевич, Вікторія Альбертівна\наук. керівник\ Донецьк. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)