Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 21.01.1998 / О. В. Сухаренко ; наук. керівник Г. І. Гончаров ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 1997. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
УДК
664.953
639.42
Кл.слова (ненормированные): мідійна білкова маса -- ультразвук -- інтенсивність -- тривалість -- ультразвукова обробка -- зберігання -- клінічні дослідження -- мидийная белковая масса -- интенсивность -- продолжительность -- ультразвуковая обработка -- хранение -- клинические испытания -- mussel protein mass -- ultra-sound -- intensity -- duration -- ultra-sound treatment -- storage -- cinical tests -- Доп. точки доступа: Гончаров, Г. І.\наук. керівник\ Укр. держ. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)