Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.953
С 91
.
Розробка технології харчової білкової маси із мідій малого розміру [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 21.01.1998 / О. В. Сухаренко ; наук. керівник Г. І. Гончаров ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.

УДК
664.953
639.42

Кл.слова (ненормированные): мідійна білкова маса -- ультразвук -- інтенсивність -- тривалість -- ультразвукова обробка -- зберігання -- клінічні дослідження -- мидийная белковая масса -- интенсивность -- продолжительность -- ультразвуковая обработка -- хранение -- клинические испытания -- mussel protein mass -- ultra-sound -- intensity -- duration -- ultra-sound treatment -- storage -- cinical tests --
Доп. точки доступа: