Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.7
К 83
.
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.02 Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів та комбікормів : захищена 16.11.2006 / О. С. Крошко ; наук. керівник В. О. Моргун ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15

УДК
664.7

Кл.слова (ненормированные): борошно пшеничне -- рисове -- ячмінне -- тритикалеве -- вівсяне -- кукурудзяне -- гречане -- борошняні композиційні суміші -- хлібопекарські властивості -- харчова цінність -- мука пшеничная -- рисовая -- ячменная -- тритикалевая -- овсяная -- кукурузная -- гречневая -- мучные композиционные смеси -- хлебопекарные свойства -- пищевая ценность -- a wheat flour -- rice -- barley -- triticale -- oat -- corn -- buckwheat -- composite mixtures -- breadmaking properties -- food value --
Доп. точки доступа: