Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.8/9.664.856.557.151
Х-73
.
Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.13 Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів / Л. П. Холодний ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 20 с. - Б. ц.

УДК
664.8/9.664.856.557.151

Ключові слова: біологічна цінність -- відходи виробництва -- екстрагування -- консервовані продукти -- лактоферментація -- молочнокислі бактерії -- биологическая ценность -- отходы производства -- экстрагирование -- консервированные продукты -- лактоферментация -- молочнокислые бактерии -- biological value -- production waste -- extraction -- canned foods -- lactofermentation -- lactic acid bacteria --
Анотація:
Розроблено спосіб екстракції поживних речовин і умови ферментування екстрактів молочнокислими бактеріями. Розроблена технологія натуральних консервованих овочевих маринадів.
Додаткові точки доступу: