Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 23.11.2006 / Т. В. Крячко ; наук. керівник Л. М. Соколова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
641
Ключові слова: дрібнодисперсні порошки -- антоціанові добавки -- чорноплідна горобина -- чорна смородина -- товарознавча характеристика -- антоціани -- мелкодисперсные порошки -- антоциановые добавки -- черноплодная рябина -- черная смородина -- товароведная характеристика -- антоцианы -- fine-grained powders -- anthocyanic additives -- black ashberry -- black currant -- merchandising characteristics -- anthocyans -- Додаткові точки доступу: Соколова, Лора Михайлівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)