Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

641
К 85
.
Формування якості антоціанових добавок з ягід та вітамінізованих продуктів з їх використанням [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 23.11.2006 / Т. В. Крячко ; наук. керівник Л. М. Соколова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-16

УДК
641

Кл.слова (ненормированные): дрібнодисперсні порошки -- антоціанові добавки -- чорноплідна горобина -- чорна смородина -- товарознавча характеристика -- антоціани -- мелкодисперсные порошки -- антоциановые добавки -- черноплодная рябина -- черная смородина -- товароведная характеристика -- антоцианы -- fine-grained powders -- anthocyanic additives -- black ashberry -- black currant -- merchandising characteristics -- anthocyans --
Доп. точки доступа: