Формування якості пива з додаванням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 29.05.2019 / Л. В. Татар ; наук. керівник Н. М. Пенкіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-16
УДК
663.42
006.015.5
Кл.слова (ненормированные): крафтове пиво -- хвойний екстракт -- хміль -- смакоароматичні речовини -- фітокомпоненти -- дубильні речовини -- низькомолекулярні фенольні сполуки -- крафтовое пиво -- хвойный экстракт -- хмель -- вкусоароматические вещества -- фитокомпоненты -- дубильные вещества -- низкомолекулярные фенольные соединения -- craft beer -- pine needless extract -- hop -- flavoring substansec -- phytocomponents -- tannins -- low molecular weight -- phenolic compounds -- Доп. точки доступа: Пенкіна, Наталя Михайлівна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)