Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.07.05 Економіка торгівлі та послуг : захищена 06.06.2006 / В. А. Тупчій ; наук. керівник В. І. Оспіщев ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
338.45
642.5
Кл.слова (ненормированные): підприємство -- ресторанне господарство -- запаси сировини -- запаси товарів -- управління запасами -- критерії оптимізації -- стратегія управління -- предприятие -- ресторанное хозяйство -- запасы сырья -- запасы товаров -- управление запасами -- критерии оптимизации -- стратегия управления -- catering enterprises -- raw materials -- commodities stock -- managing raw materials -- optimality criteria -- formation of the strategy -- forecasting commodity stocks -- Доп. точки доступа: Оспіщев , Віктор Іванович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)