Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.3.033
Л 97
.
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 01.06.2017 / Г. М. Лявинець ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19

УДК
664.3.033

Кл.слова (ненормированные): соуси -- емульсії -- технологія -- емульгатори -- полісахариди -- структуроутворювачі -- рослинні порошки -- хлорофіл -- антиоксиданти -- олія -- харчова цінність -- поверхнево-активні речовини -- фітоолійний напівфабрикат -- каротиновмісний напівфабрикат -- соусы -- эмульсии -- технология -- эмульгаторы -- полисахариды -- структурообразователи -- растительные порошки -- хлорофилл -- антиоксиданты -- масло -- пищевая ценность -- поверхностно-активные вещества -- фитомасляный полуфабрикат -- каротосодержащий полуфабрикат --
Доп. точки доступа: