Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

338.439.4
Д 57
.
Організаційно-економічні засади підвищення ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі АПК регіону [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством (економіка сільського господарства і АПК) : захищена 18.04.2008 / Н. А. Добрянська ; наук. керівник М. Я. Мойса ; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. - Миколаїв : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17

УДК
338.439.4
637.5

Кл.слова (ненормированные): м'ясопродуктовий підкомплекс -- виробництво м'яса -- споживання м'яса -- ефективність -- економіко-організаційні засади -- інвестиційно-інноваційні технології -- мясопродуктовый подкомплекс -- производство мяса -- потребление мяса -- эффективность -- экономико-организационные основы -- инвестиционно-инновационные технологии -- meat -- production subcomplex -- manufacture -- consumption -- of meat per man -- production -- efficiency of meat -- economic-organizational bases -- bases -- investment-innovation technologies -- technologies --
Доп. точки доступа: