Організаційно-економічні засади підвищення ефективності виробництва в м'ясопродуктовому підкомплексі АПК регіону [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством (економіка сільського господарства і АПК) : захищена 18.04.2008 / Н. А. Добрянська ; наук. керівник М. Я. Мойса ; Миколаїв. держ. аграр. ун-т. - Миколаїв : [б. в.], 2008. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
338.439.4
637.5
Кл.слова (ненормированные): м'ясопродуктовий підкомплекс -- виробництво м'яса -- споживання м'яса -- ефективність -- економіко-організаційні засади -- інвестиційно-інноваційні технології -- мясопродуктовый подкомплекс -- производство мяса -- потребление мяса -- эффективность -- экономико-организационные основы -- инвестиционно-инновационные технологии -- meat -- production subcomplex -- manufacture -- consumption -- of meat per man -- production -- efficiency of meat -- economic-organizational bases -- bases -- investment-innovation technologies -- technologies -- Доп. точки доступа: Мойса, Микола Якимович\наук. керівник\ Миколаїв. держ. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)