Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 2015 / Н. Л. Лобачова ; наук. керівник О. М. Шаніна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 24 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31102 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 20-21. - Б. ц.
УДК
664.644.4
Кл.слова (ненормированные): целіакія -- безглютенове борошно -- трансглютаміназа -- колагенвмісні білкові добавки -- хліб -- целиакия -- безглютеновая мука -- трансглютаминаза -- коллагенсодержащие белковые добавки -- хлеб -- celiac disease -- non-gluten flour -- transglutaminase -- collagen protein additives -- bread -- Доп. точки доступа: Шаніна , Ольга Миколаївна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі