Обґрунтування технологій вирощування винограду сортів Ароматний та Загрей для виробництва високоякісних столових вин [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.01.08 Виноградарство : захищена 26.04.2021 / О. І. Пашковський ; наук. керівник О. Б. Ткаченко ; Нац. наук. центр "Ін-т виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова" . - Одеса : [б. в.], 2021. - 24 с. - Бібліогр.: с. 20-21. - Б. ц.
УДК
634.85.05
663.21
Кл.слова (ненормированные): ароматний -- загрей -- схема садіння -- система формування -- вуглеводно-кислотний комплекс -- фенольний комплекс -- монотерпени -- ароматоутворюючий комплекс -- органолептична оцінка -- ароматный -- схема посадки -- система формирования -- углеводно-кислотный комплекс -- фенольный комплекс -- монотерпены -- ароматообразующий комплекс -- органолептическая оценка -- aromatnyi -- zagrey -- planting density -- training system -- carbohydrate-acid complex -- phenolic complex -- monoterpenes -- aroma complex -- organoleptic evaluation -- Доп. точки доступа: Ткаченко, Оксана Борисівна\наук. керівник\ Нац. наук. центр "Ін-т виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова"
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)