Стратегічне управління підприємствами ресторанного господарства [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 27.06.2019 / С. В. Селютін ; наук. керівник Л. М. Яцун ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 26 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41015 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 18-21. - Б. ц.
УДК
640.43
005.21
Кл.слова (ненормированные): стратегічне управління -- фрактальні детермінанти -- ефективність управління -- підприємство -- ресторанне господарство -- таксономічний метод -- функції управління -- ресторанні кластери -- стратегическое управление -- фрактальные детерминанты -- эффективность управления -- предприятие -- таксономический метод -- функции управления -- ресторанные кластеры -- ресторанное хозяйство -- strategic management -- fractal determinants -- strategic management -- effectiveness management -- food service industry business -- taxonomic method -- functions -- restaurant clusters -- Доп. точки доступа: Яцун, Леонід Миколайович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі