Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.52
П 57
.
Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м`ясної та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 23.06.1999 / О. З. Попадич ; наук. керівник Л. Г. Віннікова ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.

УДК
637.52

Кл.слова (ненормированные): термопластична екструзія -- екструдати -- м`ясо-рослинна сировина -- комбінований -- сніданки -- термопластическая экструзия -- экструдаты -- мясо-растительное сырье -- комбинированный -- завтраки -- thermoplastic extrusion -- extrudates -- meat and vegetable raw -- combined -- breakfasts --
Доп. точки доступа: