Розробка технології комбінованих екструзійних продуктів з м`ясної та рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів : захищена 23.06.1999 / О. З. Попадич ; наук. керівник Л. Г. Віннікова ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 1999. - 17 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
УДК
637.52
Ключові слова: термопластична екструзія -- екструдати -- м`ясо-рослинна сировина -- комбінований -- сніданки -- термопластическая экструзия -- экструдаты -- мясо-растительное сырье -- комбинированный -- завтраки -- thermoplastic extrusion -- extrudates -- meat and vegetable raw -- combined -- breakfasts -- Додаткові точки доступу: Віннікова, Людмила Григорівна\наук. керівник\ Одес. держ. акад. харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)