Технологічні прийоми використання пробіотика за різних способів утримання курчат-бройлерів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 31.01.2012 / Ю. О. Машкін ; наук. керівник П. М. Каркач ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
636.083
636.5
Ключові слова: технологічні прийоми -- курчата-бройлери -- пробіотики -- вирощування -- утримання -- продуктивність -- збереженість -- жива маса -- технологические приемы -- цыплята-бройлеры -- пробиотики -- выращивание -- содержание -- производительность -- сохранность -- живая масса -- technological receptions -- broiler-chickens -- probiotics -- growing -- maintenance -- productivity -- stored -- living mass -- Додаткові точки доступу: Каркач, Петро Михайлович\наук. керівник\ Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)