Технологічні прийоми використання пробіотика за різних способів утримання курчат-бройлерів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. с.-г. наук : за спец. 06.02.04 Технологія виробництва продуктів тваринництва : захищена 31.01.2012 / Ю. О. Машкін ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 15-16
УДК
636.083
636.5
Кл.слова (ненормированные): технологія -- утримання -- пробіотики -- курчата-бройлери -- вирощування -- продуктивність -- жива маса -- технология -- содержание -- пробиотики -- цыплята-бройлеры -- выращивание -- производительность -- живая масса -- Доп. точки доступа: Дніпропетр. держ. аграр. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)