Формування експортного потенціалу м'ясної продукції [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : за спец. 08.00.03 Економіка та управління національним господарством : захищена 07.12.2010 / Р. В. Логоша ; наук. керівник В. П. Саблук ; Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки". - Київ : [б. в.], 2010. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17
УДК
338.439
637.5
339.564
Кл.слова (ненормированные): експорт -- потенціал -- експортний потенціал -- м'ясопродуктовий підкомплекс -- м'ясопереробне підприємство -- экспорт -- потенциал -- экспортный потенциал -- мясопромышленный подкомплекс -- мясоперерабатывающее предприятие -- export -- potential -- export capacity -- meat-producing industry -- meat-processing enterprise -- Доп. точки доступа: Саблук, Віталій Петрович\наук. керівник\ Нац. наук. центр "Ін-т аграр. економіки"
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)