Технологія десертної продукції на основі механічно модифікованого кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / Р. Є. Слободнюк ; Київ. нац. торгов.-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2014. - 20 с. - Б. ц.
УДК
664.66/.68
664.2.058.02:637.1/.637.1/3
Ключові слова: десерти -- десертна продукція -- кукурудзяний крохмаль -- модифікація -- десерты -- десертная продукция -- кукурузный крахмал -- модификация -- desserts -- dessert products -- cornstarch -- modification -- Анотація: Встановлено оборотність приросту поверхневого натягу оклейстеризованої крохмальної дисперсії в роторно-імпульсному апараті, який зникає при повторних механічних напруженнях помірної інтенсивності. Доведено, що використання гідроакустичного методу модифікації крохмалю не залежить від різних партій ботанічного походження. Додаткові точки доступу: Київ. нац. торгов.-екон. ун-т