Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.951
Г 70
.
Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.04 Технологія м'ясних, молочних продуктів з гідробіонтів / М. С. Горшунов ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], . - 16 с. - Б. ц.

УДК
664.951
579.67
577.15

Кл.слова (ненормированные): лактоферментування -- мікрохвильва обробка -- пресерви (презерви) -- рибні консерви -- термостабілізація -- лактоферментирование -- микроволновая обработка -- пресервы (презервы) -- рыбные консервы -- термостабилизация -- lacto-fermentation -- microwave processing -- preserves (preserves) -- canned fish -- thermal stabilization --
Доп. точки доступа: