378.147.015.311 Н 73 Новікова, Вікторія Євгеніївна.
Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчових і переробних виробництв у процесі хімічної підготовки [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. пед. наук : за спец. 13.00.04 Теорія і методика професійної освіти : захищена 19.02.2021 / В. С. Новікова ; наук. керівник Ю. Д. Бойчук ; Хмельниц. нац. ун-т. - Хмельницький : [б. в.], 2021. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18. - Б. ц.
УДК
378.147.015.311
664-057.21
Кл.слова (ненормированные): професійна компетентність -- інженер-технолог -- харчові виробництва -- переробні виробництва -- хімічна підготовка -- педагогічні умови -- профессиональная компетентность -- инженер-технолог -- пищевые производства -- перерабатывающие производства -- химическая подготовка -- педагогические условия -- professional competence -- engineer-technologist -- food productions -- processing productions -- chemical training -- pedagogical conditions -- Доп. точки доступа: Бойчук, Юрій Дмитрович\наук. керівник\ Хмельниц. нац. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)