Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 22.11.2006 / І. В. Золотухіна ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2006. - 20 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31305 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-17
УДК
637.247
663.674
Кл.слова (ненормированные): напівфабрикат -- сколотини -- ультрафільтраційний концентрат -- біологічна цінність -- збита десертна продукція -- полуфабрикат -- пахта -- ультрафильтрационный концентрат -- биологическая ценность -- взбитая десертная продукция -- semifinished article, buttermilk, ultrafiltration concentration, biological value, mixed -- buttermilk -- ultrafiltration concentration -- biological value -- mixed dessert foods -- Доп. точки доступа: Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі