Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 24.06.2015 / Й. Й. Роглєв ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18
УДК
664.656
Кл.слова (ненормированные): процеси заморожування -- процеси разморожування -- тістови заготовки -- тістови напівфабрикати -- пресовані дріжджі -- лецитини -- аскорбінова кислота -- технологічні властивості -- мікробіологічні процеси -- біохімічні процеси -- рецептури -- процессы замораживания -- процессы размораживания -- тестовые заготовки -- тестовые полуфабрикаты -- прессованные дрожжи -- лецитины -- аскорбиновая кислота -- технологические свойства -- микробиологические процессы -- биохимические процессы -- рецептуры -- Доп. точки доступа: Нац. ун-т харч. технологій
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)