Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.656
Р 59
.
Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 24.06.2015 / Й. Й. Роглєв ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18

УДК
664.656

Кл.слова (ненормированные): процеси заморожування -- процеси разморожування -- тістови заготовки -- тістови напівфабрикати -- пресовані дріжджі -- лецитини -- аскорбінова кислота -- технологічні властивості -- мікробіологічні процеси -- біохімічні процеси -- рецептури -- процессы замораживания -- процессы размораживания -- тестовые заготовки -- тестовые полуфабрикаты -- прессованные дрожжи -- лецитины -- аскорбиновая кислота -- технологические свойства -- микробиологические процессы -- биохимические процессы -- рецептуры --
Доп. точки доступа: