Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.68
М 42
.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 12.05.2000 / А. О. Медведєва ; наук. керівник М. М. Калакура ; Київ. держ. торговельно-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.

УДК
664.68

Кл.слова (ненормированные): соєва паста -- білковий збагачувач -- борошняні кондитерські вироби -- бісквітний напівфабрикат -- печиво пісочне -- кекси -- соевая паста -- белковый обогатитель -- мучные кондитерские изделия -- бисквитный полуфабрикат -- печенье песочное -- кексы -- soya paste -- protein enrich -- flour confectionery products -- sponge semi-finished products -- shortcake biscuits -- plum-cakes --
Доп. точки доступа: