Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 12.05.2000 / А. О. Медведєва ; наук. керівник М. М. Калакура ; Київ. держ. торговельно-екон. ун-т. - Київ : [б. в.], 2000. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-17. - Б. ц.
УДК
664.68
Ключові слова: соєва паста -- білковий збагачувач -- борошняні кондитерські вироби -- бісквітний напівфабрикат -- печиво пісочне -- кекси -- соевая паста -- белковый обогатитель -- мучные кондитерские изделия -- бисквитный полуфабрикат -- печенье песочное -- кексы -- soya paste -- protein enrich -- flour confectionery products -- sponge semi-finished products -- shortcake biscuits -- plum-cakes -- Анотація: Роботу присвячено розробці та обгрунтуванню технологій борошняних кондитерських виробів з використанням білкового збагачувача рослинного походження - соєвої пасти. Додаткові точки доступу: Калакура, Марія Михайлівна\наук. керівник\ Київ. держ. торговельно-екон. ун-т
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)