Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 08.06.2016 / В. О. Скрипник ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 40 с. - Бібліогр.: с. 31-37. - Б. ц.
УДК
641.522.2
641.53.09
641.542.75
637.52
Ключові слова: м’ясо -- кондуктивне жарення -- двостороннє жарення -- енергетична ефективність -- ресурсозбереження -- тиск -- електричний струм -- раціональні параметри -- гетероциклічні аміни -- мясо -- кондуктивное жаренье -- двустороннее жаренье -- энергетическая эффективность -- ресурсосбережение -- давление -- электрический ток -- рациональные параметры -- гетероциклические амины -- meat -- conductive frying -- bilateral frying -- energy efficiency -- resource saving -- pressure -- electric current -- rational parameters -- heterocyclic amines -- Анотація: Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню енергоефективних та ресурсозбережних процесів кондуктивного жаріння м'ясних порційнихнатуральних виробів і розробці обладнання для їх реалізації. Додаткові точки доступу: Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі